ProBit Global Отвори сметка - ProBit Global North Macedonia - ProBit Global Северна Македонија

Како да отворите трговска сметка во ProBit Global


Како да отворите ProBit сметка【PC】

Внесете probit.com , треба да видите страница слична на подолу. Кликнете на копчето „ Регистрирај се “ во горниот десен агол. Ги поддржуваме корисниците да регистрираат сметка со адреса на е-пошта.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
  1. Внесете ја вашата e-mail адреса
  2. Потоа поставете ја лозинката за најавување
  3. Прочитајте и согласете се со „Условите на користење“
  4. Кликнете на копчето „Регистрирај се“.

Користете безбедна лозинка која вклучува најмалку 1 голема буква, мала буква, број и посебен знак.

Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
Почекајте кодот за потврда на е-поштата да биде испратен до вашето поштенско сандаче и внесете го кодот за потврда што сте го примиле. Кликнете на копчето „Потврди“.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
Ви честитаме што ја завршивте регистрацијата и сте во можност да се најавите за да користите ProBit сега.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global

Како да отворите ProBit сметка【APP】

Отворете ја апликацијата ProBit и допрете [Ве молиме најавете се]. Ги поддржуваме корисниците да регистрираат сметка со адреса на е-пошта.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
Допрете [Регистрирај се].
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
Прочитајте и согласете се со „Условите за користење“.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
  1. Внесете ја вашата e-mail адреса
  2. Поставете ја вашата лозинка за најавување
  3. Кликнете на копчето „Следно“.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
Почекајте кодот за потврда на е-поштата да биде испратен до вашето поштенско сандаче и внесете го кодот за потврда што сте го примиле. Потоа допрете „Потврди“.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
Ви честитаме што ја завршивте регистрацијата и сте во можност да го користите ProBit сега.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global

Како да преземете ProBit APP за Android?

1. Посетете го probit.com и ќе најдете „Преземи“ на дното на страницата или можете да ја посетите нашата страница за преземање: https://www.probit.com/en-us/download-app .
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
Мобилната апликација за Android може да се преземе во продавницата на Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.probit.app.android2.release.global

2. Притиснете „Инсталирај“ за да преземете и инсталирај го.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
3. Притиснете „Отвори“ за да ја стартувате вашата апликација ProBit за да започнете.
Како да отворите трговска сметка во ProBit Global
Thank you for rating.