ProBit Global Придружна програма - ProBit Global North Macedonia - ProBit Global Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во ProBit Global


Која е програмата за упатување?

ProBit Global обезбедува програма за упатување која им овозможува на корисниците да ги упатуваат своите пријатели и да заработат 10-30% од направените такси за тргување на нивниот судија како награда.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во ProBit Global

Износ на бонус за упатување

Износот на бонусот за упатување ќе се движи од 10-30% во зависност од тоа колку PROB се обложуваат. Колку повеќе вложувате, толку се повисоки бонуси за упатување!

👉 [ ПРЕПОРАЧАНО ] Силно се препорачува да се обложуваат 100.000 PROB бидејќи ќе добиете 30% бонуси за упатување
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во ProBit Global


Време на дистрибуција на бонус за упатување

Дневните бонуси за упатување ќе се дистрибуираат следниот ден помеѓу 0:00 KST-24:00 KST. Наградите може да се видат со пристап до вашата историја на дистрибуција

Како да ги упатите пријателите

1. Најавете се и пристапете до вашиот единствен код за упатување овде: https://www.probit.com/en-us/referral
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во ProBit Global
2. Споделете го вашиот упатен код со вашите пријатели.

3. Откако вашите пријатели ќе се пријават со или рачно ќе го внесат вашиот код за упатување при регистрацијата, сè сте подготвени. https://www.probit.com/en-us/referral


Услови

  • Кодовите за упатување за ProBit Global се единствени за специфичната платформа што се користи.
  • Откако судијата ќе се пријави на ProBit Global, сите такси за тргување направени на конкретната платформа ќе се применуваат за дистрибуираните бонуси за упатување.
  • Занаетите кои се сметаат за неправилни или нелегитимни нема да бидат прифатливи за бонуси за упатување.
  • Бонусите за упатување не се применуваат за тргување парови вклучени во тргување натпревари или кога PROB се користи за плаќање на провизии за трансакции.
Thank you for rating.