ProBit Global Programi i Filialit - ProBit Global Albania - ProBit Global Shqipëria

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ProBit Global


Cili është programi i referimit?

ProBit Global ofron një program referimi që u mundëson përdoruesve të referojnë miqtë e tyre dhe të fitojnë 10-30% të tarifave të tregtimit të kryera nga arbitri i tyre si shpërblim.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ProBit Global

Shuma e bonusit të referimit

Shuma e bonusit të referimit do të variojë nga 10-30% në varësi të numrit të PROB-ve të vendosura. Sa më shumë të vendosni, aq më të larta janë bonuset tuaja të referimit!

👉 [ REKOMANDUAR ] Vëzhgimi i 100,000 PROB rekomandohet shumë pasi do të merrni 30% bonuse referimi
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ProBit Global


Koha e shpërndarjes së bonusit të referimit

Bonuset ditore të referimit do të shpërndahen të nesërmen nga ora 0:00 KST-24:00 KST. Shpërblimet mund të shihen duke hyrë në historinë tuaj të shpërndarjes

Si të referoni miqtë

1. Hyni dhe hyni në kodin tuaj unik të referimit këtu: https://www.probit.com/en-us/referral
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ProBit Global
2. Ndani kodin tuaj të referimit me miqtë tuaj.

3. Pasi miqtë tuaj të regjistrohen ose të fusin manualisht kodin tuaj të referimit kur regjistroheni, jeni gati. https://www.probit.com/en-us/referral


Kushtet

  • Kodet e referimit për ProBit Global janë unike për platformën specifike që përdoret.
  • Pasi një gjyqtar të regjistrohet në ProBit Global, të gjitha tarifat e tregtimit të krijuara në platformën specifike do të zbatohen për bonuset e referimit të shpërndarë.
  • Tregtitë që konsiderohen të parregullta ose të paligjshme nuk do të kualifikohen për bonuse referimi.
  • Bonuset e referimit nuk janë të zbatueshme për çiftet tregtare të përfshira në garat tregtare ose kur PROB përdoret për të paguar tarifat e transaksionit.
Thank you for rating.