ProBit Global Hap llogari - ProBit Global Albania - ProBit Global Shqipëria

Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global


Si të hapni një llogari ProBit【PC】

Shkruani probit.com , ju duhet të shihni një faqe të ngjashme me më poshtë. Klikoni në butonin " Regjistrohu " në këndin e sipërm të djathtë. Ne mbështesim përdoruesit për të regjistruar një llogari me një adresë emaili.
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
  1. Fusni adresën tuaj të E-mail
  2. Pastaj vendosni fjalëkalimin e hyrjes
  3. Lexoni dhe pranoni "Kushtet e përdorimit"
  4. Klikoni në butonin "Regjistrohu".

Ju lutemi përdorni një fjalëkalim të sigurt që përfshin të paktën 1 shkronjë të madhe, shkronjë të vogël, numër dhe karakter të veçantë.

Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
Prisni që kodi i verifikimit të emailit të dërgohet në kutinë tuaj postare dhe shkruani kodin e verifikimit që keni marrë. Klikoni në butonin "Verifiko".
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
Urime që keni përfunduar regjistrimin dhe jeni në gjendje të identifikoheni për të përdorur ProBit tani.
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global

Si të hapni një llogari ProBit【APP】

Hapni aplikacionin ProBit dhe trokitni lehtë mbi [Ju lutemi, identifikohuni]. Ne mbështesim përdoruesit për të regjistruar një llogari me një adresë emaili.
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
Prekni [Regjistrohu].
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
Lexoni dhe pranoni "Kushtet e përdorimit".
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
  1. Fusni adresën tuaj të E-mail
  2. Vendosni fjalëkalimin tuaj të hyrjes
  3. Klikoni butonin "Next".
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
Prisni që kodi i verifikimit të emailit të dërgohet në kutinë tuaj postare dhe shkruani kodin e verifikimit që keni marrë. Më pas prekni "Verifiko".
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
Urime që keni përfunduar regjistrimin dhe jeni në gjendje të përdorni ProBit tani.
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global

Si të shkarkoni ProBit APP për Android?

1. Vizitoni probit.com dhe do të gjeni "Shkarkim" në fund të faqes, ose mund të vizitoni faqen tonë të shkarkimit: https://www.probit.com/en-us/download-app .
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
Aplikacioni celular për Android mund të shkarkohet në dyqanin Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.probit.app.android2.release.global

2. Shtypni "Instalo" për të shkarkuar dhe instaloni atë.
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
3. Shtypni "Open" për të nisur aplikacionin tuaj ProBit për të filluar.
Si të hapni një llogari tregtare në ProBit Global
Thank you for rating.